Tuomas Logrénin savuava kirnu soi Hippaklubilla

Lauantaina 14.3. klo 22 alkaen Hippa Goes Kihaus Folk! -klubilla Hostina Piimälinnassa viihdyttävät joensuulainen Tekramütisch -duo sekä valtakunnallisella Suomen Kansanmusiikkiliiton kiertueella oleva Tuomas Logrén & Savuava Kirnu.

Tekramutisch_AlbumCover_11-2014_1600x1600px_RGB_300dpiTekramütiscin muusikot Toppo Koponen ja Jukka Hyrkäs tarjoilevat pienimuotoisia, intiimejä, mutta vahvasti tärähtäneitä akustisia lauluja. Koponen & Hyrk.s ovat tuttuja miekkosia mm. Eläkeläiset ja Kumikameli -yhtyeistä.

Tuomas_06-Cvijeta-MiljakTuomas Logrénin & Savuava Kirnun musiikki on tuore sekoitus rääkkyläläislähtöisen Logrénin omaa kiperää bluegrassia, suomalaiskansallista tanhua ja taidokasta triolipolskaa yllättävinä, svengaavina sovituksina. Laulu on monin paikoin valokeilassa, soitinten säestämänä. Tuomas Logrénin Yövesi -levy ilmestyi kesällä 2014 ja on ehdokkaana Teosto-palkinnon saajaksi. Tuomas Logrén – laulu, kitara, dobro, Eero Grundström – laulu, harmoni, huuliharppu, kantele ym. Elina Lappalainen – laulu, kontrabasso ja Matti Pitkänen – laulu, viulu, mandoliini.

Hippa Goes Kihaus Folk! -klubi järjestetään nimensää mukaisesti yhteistyössä Rääkkylän Kihaus Folkin kanssa ja klubilta yleisö saa tuoreeltaan tiedot kesän 2015 Kihaus Folkin ohjelmasta ja esiintyjistä.

Hippa Goes Kihaus Folk! 14.3. klo 22 pub Hostina Piimälinna. Liput 7/5 e tuntia ennen konsertin alkua ovelta.

Kansanmusiikkiyhdistys Mahti ry:n toimintaa tukee Taiteen edistämiskeskus, yhteistyössä Kihaus Folk ry ja Hostina Piimälinna.

Lisätietoja:
Mahti ry:n pj Eveliina Pietarinen 044 5219 111 eveliina.pietarinen@gmail.com
Mahti ry:n tuottaja Mammu Koskelo 050 574 3412 mammukoskelo@gmail.com

Please follow and like us: